Tannlege Nydalen

Tannhelsesenteret på Tåsen ligger en kort spasertur fra Nydalen. Vi er en del av OC (Oral Care) og representerer et av de største kompetansesentrene i området.

I 1974 ble Tannlegesenteret i Bergrådveien 13 etablert som det første private kompetansesenter i landet med både allmenn tannbehandling og behandling på spesialistnivå.

Tannlegesenteret

Vi har med mange kollegers interesse og innsats skapt et fagmiljø hvor alle disipliner er representert i den hensikt å gi deg som pasient en optimal behandling. Nydalen har de senere år fått en voldsom befolkningsvekst og har med årene  blitt en av våre viktigste kjerneområder for pasienter. Med ønske om å være den prefererte Tannlegen for Nydalen, vil vi gjøre alt for å sørge for at du er i trygge hender.

Med våre erfaringer tror vi at vi kan gi deg den best mulige behandling. Hvis situasjonen krever det, vil tannlegen konsultere våre spesialister som i mange tilfeller da utfører den aktuelle behandling. Vi har pasienter fra hele Stor-Oslo med kjerneområder som Nydalen, Kjelsås, Berg, Ullevaal, Nordberg og Korsvoll.

Bestill time her

Tannhelsesenteret på Tåsen er Tannlege for Nydalen og flere områder.
Tannhelsesenteret på Tåsen – tannlege Nydalen