Ansikts- og kjevesmerter

Ekspertise i behandling av ansikts- og kjevesmerter

Sliter du med smerte i ansiktet eller kjeveleddet? Slike smerter, som ofte kan virke håpløse og komplekse, krever spesialisert kompetanse. Våre eksperter i oral- og kjevekirurgi, røntgen, endodonti og bittfunksjon har lang erfaring med å utrede og behandle ansikts- og kjevesmerter.

Multidisiplinær tilnærming til diagnose og behandling

Smerter i ansiktet og kjeveleddet kan stamme fra en rekke kilder; som musklene i ansiktet, halsen og nakkeområdet. Vi har en multidisiplinær tilnærming for å identifisere årsaken til dine smerter. Denne prosessen kan være komplekst, men vårt dedikerte team jobber tett sammen for å sikre en nøyaktig diagnose.

Individuelt tilpasset behandling

Hver pasient er unik, og derfor skreddersyr vi behandlingsplaner som møter dine individuelle behov. I noen tilfeller kan dette innebære fremstilling av bittskinner av våre dyktige tannteknikere, som er en effektiv løsning for å avlaste spenninger og smerter.

Vi er lidenskapelig opptatt av din helse

Vi forstår at ansikts- og kjevesmerter kan påvirke ens livskvalitet betydelig. Vårt team er dedikert til å gi deg den lindringen du trenger gjennom avansert behandling og oppfølging. For å lære mer om våre behandlinger og hvordan vi kan hjelpe deg, kontakt oss i dag.