Kvalitet og omsorg

Som pasient ved Tannlegesenteret er det viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt på best mulig måte. Derfor er vårt mål å tilby den beste tannpleie av høyeste kvalitet.

På Tannlegesenteret har vi samlet både allmenntannleger og spesialistkompetanse under ett og samme tak. Hos oss får du den tannpleien du trenger i trygge og rolige omgivelser.

Din trygghet – vårt fokus

Vi vet at de fleste ikke ser frem til å gå til tannlegen, men når du trenger det, vil du føle deg trygg og sikker på at du er i gode hender. Vi er vant til å ta imot pasienter i alle aldre og med ulike behov. Uansett hvilke behov du har, eller hvordan du føler for tannlegen, sørger vi for at du får tilbud om tannbehandling av kompetente og erfarne tannleger, tannpleiere og noen av Norges mest fremtredende spesialister.

Hos oss får du behandling på en moderne klinikk i rolige omgivelser. All behandling er basert på etablerte metoder, nyeste forskning og med moderne teknologi og utstyr. Kvalitet er et nøkkelord i vårt arbeid, både i behandlingen av våre pasienter og i våre behandlinger.

God munnhelse hele livet!

Tennene og munnhelsen påvirker din generelle helse og velvære. Vårt mål er å sammen med deg skape forutsetninger for livslang god munnhelse og et smil du er stolt og glad for! Velkommen til oss på Tåsen!