Om klinikken

Din tannlege i Oslo

Siden 1960 har vi engasjert oss i å gi innbyggerne i Oslo tilgang til trygge tannhelsetjenester. Den gang ble vi etablert som en allmenn praksis med tre behandlingskontorer, hvor praksisen var ment til å dekke et lokalt behov for tannlegetjenester.

I 1974 ble Tannlegesenteret i Bergrådveien 13 etablert som det første private kompetansesenteret i landet, med både allmenn tannbehandling og behandling på spesialistnivå. Siden den gang har vi vokst til å bli et av byens mest anerkjente tannlegesentre, takket være vårt engasjement for kvalitet og pasientomsorg. Vi har med mange kollegers interesse og innsats skapt et fagmiljø hvor alle disipliner er representert i den hensikt å gi deg som pasient en optimal behandling.

En helhetlig tannlegeopplevelse

Med et bredt spekter av tjenester fra allmenn tannbehandling til spesialiserte prosedyrer, er vi her for å sørge for at dine tannhelsebehov er i gode hender. Vårt team av allmennpraktiserende tannleger og spesialister samarbeider for å tilby deg en helhetlig tannlegeopplevelse.

Spesialister samlet under ett tak

Når du trenger mer enn rutinemessig tannpleie, har vi et team av spesialister tilgjengelig for å håndtere komplekse problemstillinger. Med spesialister i huset, slipper du som pasient henvisninger til flere behandlingssteder, som sikrer en mer effektiv og behagelig tannopplevelse.

Sentralt i Oslo

Klinikken er sentralt lokalisert i Oslo, og er lett tilgjengelig for alle – enten du kommer fra Stor-Oslo eller nabokommuner. Med enkel tilgang fra Ring 3, offentlige transportforbindelser og parkeringsmuligheter, har vi gjort det enkelt for deg å nå oss.

Universell tilgang

Vi mener at alle skal ha tilgang til tannpleie av kvalitet. Derfor har vi sørget for at våre fasiliteter er tilgjengelig for bevegelseshemmede, slik at alle våre pasienter kan motta behandlingen de trenger.

Din personlige tannhelseplan

Din reise mot optimal tannhelse starter med en personlig tilnærming. Allmenntannlegen vil være din primære kontakt, med mindre du blir henvist til klinikken for spesielle behandlinger. Tannlegen vil så vurdere dine behov og utarbeide en skreddersydd behandlingsplan, og sammen med deg legges det en behandlingsplan med antatte kostnader.

Samarbeid for din helse

Vi tror på kraften i samarbeid, spesielt når det kommer til din tannhelse. Om nødvendig vil din tannlege samarbeide med våre spesialister for å sikre at du får den best mulige behandlingen.

Kontakt oss ved Tannlegesenteret

Vi har pasienter fra hele Oslo, inkludert nabokommuner og kjerneområder som Nydalen, Kjelsås, Berg, Ullevaal, Nordberg og Korsvoll. Bestill din time i dag og ta det første steget mot et strålende og sunnere smil.

featured_img

Ansatte

featured_img

Kvalitet og omsorg

Vi har fokus på kvalitet, omsorg og kompetanse.

featured_img

Coronavirus informasjon