Implantater – Tannimplantater

Tannimplantater – en langvarig løsning for manglende tenner

Hos oss vil du finne den hjelpen du trenger for manglende tenner. Vi er eksperter på tannimplantater, som er en veldokumentert og varig løsning for pasienter som har mistet en eller flere tenner. Med mer enn 30 års erfaring, er vårt team av tannleger eksperter på fastsittende tannerstatninger gjennom avanserte implantatbehandlinger.

Hva er tannimplantater?

Kort fortalt så er tannimplantater titanskruer som fungerer som kunstige tannrøtter. På disse skruene festes det kroner eller broer, som ser og føles ut som dine egne tenner.

Hva innebærer implantatbehandling?

Implantatbehandling involverer nøye planlagte steg:

  1. Titanskruer: Først installeres skruer av høykvalitets titan i kjevebenet, som fungerer som et solid fundament for de nye tennene.
  2. Tilhelingsperiode: Kjeven trenger tid til å gro og integrere skruene. Denne helingsprosessen kan ta flere måneder.
  3. Kroner eller broer: Når helingsprosessen er fullført, fremstiller vi skreddersydde kroner eller broer som festes til titanskruene.

Denne prosessen bidrar til å oppnå en naturlig og funksjonell tannerstatning med varige resultater.

Fordelene med tannimplantater

Tannimplantater har mange fordeler:

  • Langvarig løsning: Implantater er designet for å gi en varig løsning for tapte tenner.
  • Naturlig utseende: Vi skreddersyr implantater for å passe dine naturlige tenner i farge og form.
  • Forbedret tyggefunksjon og tale: Implantater gjenoppretter full funksjonalitet i munnen din, slik at du kan nyte bedre tyggefunksjon og gjenopprette klar tale.

Hvorfor velge Tannlegesenteret for din implantatbehandling?

  • Erfaring: Vårt team har langtids erfaring og har arbeidet med implantater i over 30 år. Vi er derfor ledende innen implantatbehandling i Oslo.
  • Lokal ekspertise: Selv om våre kjerneområder er Nydalen, Kjelsås, Nordberg, Berg, Ullevål og Korsvoll – tar vi imot pasienter fra hele Oslo og nærliggende områder.
  • Trygg og veldokumentert behandling: Hos oss kan du forvente en behandling som er både trygg og grundig dokumentert.

Prosessen med implantatbehandling

Det kan ta opptil et år å fullføre en implantatbehandling, men tålmodighet gir resultater. Vi sikrer at hvert steg i prosessen er trygt, komfortabel og tilpasset dine behov.

Bestill din konsultasjon i dag

Bor du i Nydalen, Kjelsås, Nordberg eller et annet sted i Oslo-området? Ta det første steget mot et bedre smil. Kontakt oss for en konsultasjon hos Tannlegesenteret på Tåsen i dag, så hjelper vi deg med å oppnå et vakkert og funksjonelt smil.