Forfatter: Tannlegesenteret.no Publisert: 08.11.22

Pressemelding 21/11-2019

Tannlegesenteret blir en del av Oral Care

Den svenske tannhelsekjeden Oral Care Nordic ekspanderer gjennom å kjøpe majoriteten av allmenn- og spesialisttannklinikken Tannlegesenteret i Oslo

Tannlegesenteret som ligger i Oslo, sentralt plassert ved Ring 3, velger å bli en del av tannhelsekjeden Oral Care. Klinikken har 13 behandlingsrom, 3 operasjonsstuer og er klargjort for ytterligere 6 behandlingsrom. Klinikken tilbyr både allmenn- og spesialistbehandling, og tar imot henvisninger fra hele Norge.

Klinikken har i mange år vært eiet og fremgangsrikt drevet og av søstrene Wenche Hagaløkken daglig leder, og Anne Lise Helsingen tannlege, spesialist i periodonti. Begge fortsetter som minoritetseiere, og vil arbeide i klinikken fremover. Klinikken kjennetegnes av et tydelig pasientfokus med høyt servicenivå, kombinert med god kvalitet.

Vi valgte, blant flere alternativer, å selge til Oral Care fordi de har et sterkt fokus på kvalitet og fordi deres verdigrunnlag stemmer godt overens med vårt. Vi er trygge på at dette er et riktig valg. Med støtte fra Oral Care vil vi fortsette å gi pasientene et godt behandlingstilbud, samtidig som vi får hjelp til å utvikle klinikken til neste nivå, sier Wenche Hagaløkken daglig leder av Tannlegesenteret.

Vi är mycket glada över att Tannlegesenteret blir vårt första förvärv i Norge då vi känner att vi delar samma filosofi kring hur tandvård ska bedrivas. Vi är övertygade om att Oral Care
Nordic på norska marknaden kan erbjuda ett kvalitetsorienterat attraktivt alternativ till redan befintliga tandvårdskedjor. Vårt koncept är att klinikerna får hög grad av självbestämmande samtidigt som vi stödjer med administration och säkerställer kompetensutveckling och investeringar. Vi ser fram emot att expandera med ytterligare kliniker som fokuserar på kvalitet och som vill ta del av vårt nätverk, kommenterar Stefan Kullgren, förvärvs och klinikansvarig på Oral Care.

Oral Care vil totalt omsette for ca 320 MSEK med eierskap i 14 klinikker i Sverige og Norge, samt driften av mobile hjemmebaserte tannhelsetjenester i de 7 tettest befolkede landstingene i Sverige.

Stefan Kullgren – Anvarig Förvärv och Oral Care Klinik
+46 73 – 422 15 75
stefan.kullgren@oralcare.se

Christoffer Heleander – Regionsansvarig kliniker
+46 73 – 515 80 23
christoffer.heleander@oralcare.se

Oral Care ble grunnlagt i 1989 og arbeider for bedret livskvalitet gjennom individtilpasset tannbehandling. Oral Care er en av de større private tannhelseforetakene i Sverige og Norge med over 350 medarbeidere. Virksomheten drives gjennom klinikker og mobil hjemmebasert tannbehandling.